Υδρόλυμα πρωτεϊνης από πόσιμο κολλαγόνο για υγιές δέρμα χωρίς κυτταρίτιδα

Υδρόλυμα πρωτεϊνης από πόσιμο κολλαγόνο για υγιές δέρμα χωρίς κυτταρίτιδα

Μειώστε τη κυτταρίτιδα σίγουρα και αποτελεσματικά! Το υδρόλυμα πρωτεΐνης από πόσιμο κολλαγόνο σας χαρίζει απαλό δέρμα και βοηθάει στη μείωση των ρυτίδων. Επιπλέον θα δείτε τα αποτελέσματα στα νύχια και στα μαλλιά σας!

Αποχαιρετίστε την κυτταρίτιδα και χαρίστε στον εαυτό σας λαμπερά μαλλιά και υπέροχο δέρμα

Υδρόλυμα πρωτεϊνης από πόσιμο κολλαγόνο της Sovita: χαρακτηριστικά

Σε αυτήν περιέχεται υψηλής καθαρότητας υδρόλυμα πρωτεΐνης, που προέρχεται από φυσικό κολλαγόνο. Αυτά τα δομικά στοιχεία πρωτεΐνης έχoυν επιλεγεί έτσι ώστε να μοιάζουν με τα scleroproteins του συνδετικού ιστού και του κολλαγόνου των χόνδρων και των αρθρώσεων. Παρέχει, λοιπόν, στο σώμα δομικά στοιχεία, σημαντικά για την ανάπτυξη των χόνδρων των αρθρώσεων, του συνδετικού ιστού, του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών.  Δεν περιέχει πουρίνες, χοληστερίνη και πρόσθετα. Η πόσιμη ζελατίνη Sovita διαλύεται εύκολα σε υγρό, μπορεί όμως επίσης να αναμειχθεί εύκολα με γιαούρτι ,δημητριακά η μυζήθρα. Μπορεί να καταναλωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χιλιάδες γυναίκες έχουν δει τη κυτταρίτιδα να μειώνεται δραστικά χάρη στο κολλαγόνο. Επίσης δυναμώνει, τις αρθρώσεις και σταδιακά βλέπετε τα νύχια και τα μαλλιά σας να γίνονται δυνατότερα.

Δοσολογία & οδηγίες λήψης

Συνιστώμενη δοσολογία και προετοιμασία του πόσιμου κολλαγόνου Sovita

2 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα ανακατεύετε 10 g = 2 ελαφρώς γεμάτες κουταλιές της σούπας σε 100 ml νερό, χυμό ή κρύο γάλα και το πίνετε.

Προτείνουμε

Προτεινόμενη χρήση:

Προτείνουμε να διαλύετε το υδρόλυμα πρωτεϊνης από πόσιμο κολλαγόνο της Sovita σε φυσικό χυμό πορτοκάλι. Η βιταμίνη C βοηθάει στην μεγαλύτερη απορρόφηση του κολλαγόνου από τον οργανισμό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποιο συμπλήρωμα βιταμίνης C.

Διαβάστηκε 10113 φορές